Oferta de tesis

OFERTA DE TESIS DOCTORALS

 

Oferta contracte predoctoral en Agricultura de Precisió

El grup de recerca en Agròtica i Agricultura de Precisió de la Universitat de Lleida i Agrotecnio CERCA Center ofereix la possibilitat de fer el doctorat en el marc d'un dels seus projectes de recerca.

TÍTOL DEL PROJECTE: Precision crop protection to achieve European Green Deal goals in pesticide use efficiency and reduction using Precision Agriculture techniques (PAgPROTECT) - Ref. PID2021-126648OB-I00

S´ofereix un contracte predoctoral renovable anualment amb DURADA MÀXIMA DE 3 ANYS.

En aquesta tesi es treballarà en l'aplicació de sistemes de detecció com LiDAR, càmeres RGB-D i fotogrametria, entre d'altres, en el marc de l'Agricultura de Precisió i la protecció de cultius (caracterització 3D de plantacions fructícoles, eficiència d'aplicació, monitorització de la deriva de polvorització, etc.). Els objectius específics de la tesi es poden ajustar considerant les necessitats del projecte, així com els interessos i les habilitats del candidat.

Perfil del candidat: estudis en enginyeria agrònoma, enginyeria industrial, informàtica, enginyeria mecatrònica o similars. Bon expedient acadèmic (nota mínima: 6,5). Interès per l'agricultura de precisió, sensors fotònics i programació. Més informació al següent enllaç: https://euraxess.ec.europa.eu/jobs/192628

Tots els interessats/des poden enviar el seu CV i carta de motivació, abans de l'1 de MARÇ de 2024, a les adreces de correu següents:

eduard.gregorio@udl.cat
alex.escola@udl.cat