capcelera

 

M-UdL_200

 

 

Logo Agrotecnio

 

 

 Centres

ETSEA


 

Departaments

EAGROF

 

 

 

 

 

 

Datasets

 

KFuji RGB-DS database


El conjunt de dades KFuji RGB-DS dataset està format per 967 imatges multi-modals de pomers Fuji capturades amb el sensor Microsoft Kinect v2. Cada imatge conté informació de tres modalitats diferents: color (RGB), profunditat (D) i intensitat IR corregida en distància (S). Podeu trobar més informació d’aquest conjunt de dades aquí.

KFuji-RGB-DS_dataset

 

LFuji-air dataset


El conjunt de dades LFuji-air dataset conté models 3D de 11 pomeres Fuji escanejades amb LiDAR des de diferents posicions i aplicant diferents condicions d’aire, permetent un anàlisis de la utilitat de l’aplicació forçada d’aire i de l’escaneig des de diferents posicions per detecció de fruits, predicció de collita i caracterització geomètrica de la vegetació. Podeu trobar més informació d’aquest conjunt de dades aquí.

data_LFuji_air_dataset

Fuji-SfM dataset


El conjunt de dades Fuji-SfM dataset conté 582 imatges de 11 pomeres Fuji per tal de generar el model 3D dels arbres escanejats mitjançant tècniques de structure-from-motion. A més, el conjunt de dades inclou la posició 3D (en coordenades globals) dels 1455 fruits que contenen els 11 arbres escanejats, així com 288 imatges addicionals etiquetades per entrenar la xarxa neuronal Mask-RCNN. Podeu trobar més informació d’aquest conjunt de dades aquí. Fuji_SfM_webimage

 

 

 

 

 

 

Darrera modificació: 16/10/2019
Imprimir Enrera Pujar


Inici | Accessibilitat | Sobre el web | Mapa | Avís legal | Contacte
© 2014 Universitat de Lleida - Pl. de Víctor Siurana 1, 25003 Lleida - Tel. (+34) 973 702 000 - Tots els dret reservats
Ombra