capcelera

Inici > English version > Legal notice

Legal notice

Descàrrec de responsabilitats

La informació continguda en aquest lloc web és per a propòsits d'informació general. La informació és proporcionada pels membres del Grup de Recerca en Agricultura de Precisió, Agròtica i Agrotecnologia (GRAP) i, encara que ens esforcem per mantenir la informació actualitzada i correcta, no fem cap declaració o garantia de cap tipus, expressa o implícita, sobre la integritat, exactitud, fiabilitat, adequació o disponibilitat pel que fa a la pàgina web o la informació, productes, serveis o gràfics relacionats inclosos al lloc per a qualsevol propòsit. Qualsevol fiabilitat i confiança dipositada en la informació és, per tant, estrictament al seu propi risc. En cap cas serem responsables per qualsevol pèrdua o dany, incloent sense limitació, pèrdua indirecta o consegüent o dany, o qualsevol pèrdua o dany derivat de la pèrdua de dades o beneficis que sorgeixin de o en connexió amb l'ús d'aquest lloc web.

A través d'aquest lloc web vostè pot enllaçar a altres llocs web que no estan sota el control dels membres de GRAP. No tenim cap control sobre la naturalesa, contingut i disponibilitat d'aquests llocs. La inclusió de qualsevol enllaç no implica necessàriament una recomanació o acord amb les opinions expressades en ells.

Es fa tot esforç per mantenir el lloc web en marxa i funcionant sense problemes. No obstant això, els membres del GRAP no assumeixen cap responsabilitat, i no seran responsables, si el lloc web està temporalment fora de servei per problemes tècnics fora del nostre control.

 

Last modified: 21/09/2014
Imprimir Enrera Pujar


Home | Accessibility | About the web | Site map | Legal notice | Contact
© 2014 Universitat de Lleida - Pl. de Víctor Siurana 1, 25003 Lleida - Tel. (+34) 973 702 000 - All rights reserved
Ombra